| Opinie
21823
page-template-default,page,page-id-21823,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Opinie

Adw. Magdalena Chróścielewska

Prawo rodzinne

Świetna i nieoceniona pomoc przy rozwodzie z byłym mężem. Prawnicy z tej kancelarii poprowadzili mnie przez rozwód krok po kroku. Dodatkowo muszę przyznać, że ceny są adekwatne do wysokiej jakości usług. Jestem bardzo zadowolona z pomocy, którą od nich otrzymałam i śmiało mogę wszystkim polecić.

Marta (1 lutego 2017)

Jeżeli macie jakikolwiek problem z alimentami i szukacie dobrego prawnika to ta kancelaria będzie na pewno świetnymwyborem. Pracują tam ludzie na mega wysokim poziomie. Jestem im wdzięczna za całą pomoc, którą od nich otrzymałam!

Angela (13 listopada 2016)

to kancelaria do której będę wracał zawsze kiedy będzie taka potrzeba. to ich poprosiłem o pomoc gdy była żona chciała wyłudzić ode mnie coraz to większe alimenty. wiedziałem że na to sobie już nie mogę dłużej pozwolić. bez takiego adwokata nic bym nie wskórał.

Mirek (17 maja 2016)

miałam okazję korzystać z usług kancelarii pani mecenas chróścielewskiej. zgłosiłam się do nich odnośnie podziału majątku przy rozwodzie z moim ex-mężem. podeszli do mojej sprawy bardzo profesjonalnie, za co jestem im wdzięczna.

Magda (8 marca 2016)

Rzetelna, kompetentna, profesjonalna, umiejąca wysłuchać w pełni i cierpliwie przedstawianej przez klienta sprawy, przebojowa i powalająca na sali sądowej, jest gwarancją wygranej
sprawy.Polecam!!!!

Łukasz Dynel (5 grudnia 2009)

Była moim adwokatem podczas bardzo trudnego dla mnie rozwodu. Jest rewelacyjna. Wygrała sprawę i do tego wywalczyła bardzo wysokie alimenty na mnie i córeczkę.

M. (1 lutego 2010)

Pani adwokat, Magdalena Chróścielewska, jest wysokiej klasy fachowcem w dziedzinie jaką stanowią sprawy rozwodowe.W sposób niezmiernie profesjonalny przygotowała wszelka
dokumentację dotyczącą mojej sprawy.

Katarzyna (4 lutego 2010)

Współpracuję z Panią Mecenas od prawie pół roku. Nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze mogę liczyć na jej pomoc. Nie znam innego adwokata, który tak bardzo angażuje się w prowadzane sprawy. Bardzo gorąco polecam.

ber358 (4 lutego 2010)

Pani Mecenas nie dość, że wykazała się ogromną wiedzą i umiejętnościami, to jeszcze pomogła mi, jak kobieta kobiecie, przejść ten trudny okres w moim życiu. Dziękuję.

ascona (20 października 2010)

Polecam bardzo!!! osoba konkretna godna polecenia,dobry kontakt, profesjonalizm, prawo rodzinne ma w małym palcu:) Jezeli ktos szuka adwokata to juz nie musi szukac.naprawde
warto!!!!

Anita (11 kwietnia 2012)

Jestem bardzo wdzięczna Pani Chróścielewskiej za szybkie przeprowadzenie mojego rozwodu. Obyło się bez nieprzyjemności i zawiłości w kwestii alimentów i opieki nad moim synem. Pani mecenas podczas spotkań zawsze służyła mi radą. W zasadzie dzięki niej zakończyłam pewien duży rozdział w swoim życiu. Dziękuję.

Violeta (13 listopada 2012)

Potwierdzam poniższe opinie!Bardzo dobry fachowiec! Miałam rok temu bardzo trudną sprawę rozwodową, w którą wchodziły tematy majątkowe. Z pomocą Pani adwokat udało mi się szybko i w miarę bezboleśnie ogarnąć temat! Pełen profesjonalizm. Polecam!

gosia_29 (22 grudnia 2012)

Prowadziła moją sprawę rozwodową a później o podwyższenie alimentów od byłego męża. Jest Super ! Polecam ją wszystkim kobietom w potrzebie!

Martyna (22 stycznia 2013)

Bardzo dobry fachowiec!! Pani adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową i dzięki jej fachowej i profesjonalnej pomocy sprawa się dobrze zakończyła. Dobry adwokat, który przede wszystkim słucha i stara się i naprawdę konkretnie poradzi i zajmie się wszystkim. Moi znajomi też korzystali z pomocy tej kancelarii i także są zadowoleni.

magda_rat2 (29 stycznia 2013)

Pani mecenas została mi polecona przez koleżankę. Początkowo nie miałam odwagi złożyć pozwu rozwodowego i rozpocząć te całą machinę-przerażały mnie po porostu wszystkie procedury sądowe oraz koszty etc. Pani adwokat w bardzo fachowy i ludzki sposób zajęła się moją sprawą i poprowadziła ją w ten sposób, że na sali sądowej czułam się bezpiecznie i pewnie. Polecam
kancelarię Pani adwokat Chróścielewskiej każdej kobiecie, która znajdzie się w podobnej do mojej sytuacji.Dzięki pani Chróścielewskiej rozwiodłam się i mam tę traumę już za sobą - profesjonalnie i
z klasą.

wika.ka 1978 (6 lutego 2013)

Świetny fachowiec!! Indywidualne, ludzkie podejście do każdej sprawy i każdego klienta. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyłó tak jak i pełen profesjonalizm i to, że ta kancelaria naprawdę skutecznie działa i pomoga. Nie sądziłam, że moja sprawa rozwodowa zakończy się tak szybko i w miarę bezboleśnie. Polecam!!

krysia40 (7 lutego 2013)

Mogę polecić kancelarię pani Magdaleny Chróścielewskiej z czystym sercem. Pełen profesjonalizm w wykonywaniu zawodu, mnie pani adwokat pomogła w sprawie związanej z
alimentami z którą zupełnie nie mogłam sobie wcześniej poradzić, nawet z pomocą innych osób które nazywały się "fachowcami".

Katarzyna Z. (11 lutego 2013)

Polecam zdecydowanie tą kancelarię.Profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie w sprawę. Mój rozwód to był naprawdę trudny "orzech do zgryzienia", a dzięki pomocy tej kancelarii i adwokat Magdalenie Chróścielewskiej jakoś przez to przebrnęłam i wszystko pozytywnie dla mnie się skończyło.

marta29 (12 lutego 2013)

Dobra jest adwokat Magdalena Chróścielewska. Przyjmuje w samym centrum Łodzi! Profesjonalny fachowiec, który zajmuje się w dużej mierze właśnie sprawami rodzinnymi. Dzięki
niej w miarę bezboleśnie przeżyłam swój rozwód. Dobry adwokat z ludzkim podejściem i cenami, które nie zabijają. (...)

magda sz. (1 marca 2013)

Bardzo dobra prawniczka, która pomogła mi wygrać sprawę o podział majątku z moim byłym już mężem. Obawiałam się, że zostanę z niczym, ale pani Magdalena świetnie zadbała o to, aby tak się nie stało, za co jestem jej naprawdę wdzięczna.

Joanna Moszczyńska (15 października 2013)

Dziękuje za poprowadzenie mojej sprawy. W trudnej sprawie, walki o prawa rodzicielskie dzięki Pani wygrałam! Jeszcze raz wielkie dzięki.

Nikola S (9 grudnia 2013)

Bardzo miłe zaskoczenie. Pani Magdalena pomogła mi w zaprzeczeniu ojcostwa i rozpoczęciu nowego rozdziału w moim życiu. Dziękuję.

KrzysiekS (15 grudnia 2013)

Nie mogę wystawić innej opinii bo zbyt dużo zawdzięczam Pani adwokat. Odzyskałam prawo nad opieką nad moim synkiem po wielu latach walki. Możemy teraz cieszyć się naszym szczęściem.

IwonkaG (31 grudnia 2013)

Najlepszy adwokat rozwodowy z Łodzi. Wart każdych pieniędzy!!!

Mirek (15 marca 2014)

Pani Mecenas jest najlepszym prawnikiem od prawa rodzinnego w Łodzi. Szalenie empatyczna, konkretna, przewidująca. Na rozprawie jej obecność daje duże poczucie bezpieczeństwa. Moja rozprawa zakończyła się szybko i z oczekiwanym przeze mnie efektem. Naprawdę polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy i wsparcia w zakresie prawa rodzinnego.

Zadowolona Klientka (22 marca 2014)

Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Konkretna, solidna, empatyczna, angażująca się i co najważniejsze skuteczna w działaniu, mówi szczerze i nie obiecuje gruszek na wierzbie. Moją
sprawę poprowadziła rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona. Polecam Panią Mecenas w sprawach rodzinnych bo jest świetna.

KasiaP (19 sierpnia 2014)

Polecam Panią Mecenas wszystkim pokrzywdzonym "przez los". Bardzo mi pomogła w rozwodzie i w walce z moim mężem o dzieci. Poświęciła mi mnóstwo swojego czasu. Od początku do końca
sprawy przewidywała wszystkie kroki mojego męża i skutecznie im zapobiegała obierając odpowiednią strategię. Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas i bardzo jej dziękuję za zaangażowanie i sukces w mojej sprawie. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz polecam. Oby takich adwokatów jak Pani Mecenas było jak najwięcej.

Zuzanna (21 sierpnia 2014)

Chcialam podziekować. Najlepszy adwokat od rozwodów w Łodzi. Sprawa zakonczona z orzekaniem o winie meza, dzieci przy mnie, wysokoe alimenty na dzieci i na mnie. Ma na co
zasluzyl. Zdziwienie jego bezcenne. Mecenas Chroscielewska to lepsza najlepsza inwestycja.

Goska (14 września 2014)

Według mnie to od dluzszego czasu numer 1 w Łodzi jesli chodzi o sprawy rodzinne. Specjalizuje sie wprawie rodzinnym od wielu lat. I to widac, ze ma bardzo duze doswiadczenie i wiedze, do tego jest zangazowana, z inicjatywą i bardzo bystra. I do tego bardzo mila.

Patti (16 grudnia 2014)

Pani Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat i wspaniały człowiek. Angażuje się w prowadzoną sprawę całym sercem, zawsze dostępna, natychmiast odpowiada na wszelkie pytania, przygotowana maksymalnie. Moją sprawę rozwodową bardzo trudną, trwającą 2.5 roku poprowadziła znakomicie, zawsze doradziła co mam zrobić by zakończyć ją pozytywnie dla mnie i syna. Wygrała wszystko co było do wygrania , dała Nam nadzieje na normalne życie , brak mi słów podziękowania WSPANIAŁY CZŁOWIEK O WIELKIM SERCU. Dziękuje Pani Magdo - Iza G i
Jaś.

02 lutego 2015

Pani Magdalena Chróścielewska jest adwokatem z powołania, angażuje się w prowadzone sprawy i do każdej podchodzi osobiście, dbając o dobro klientów. Z czystym sumieniem polecam jej usługi rawnicze z zakresu prawa rodzinnego, nie boi się podejmowania trudnych spraw, zawsze dostępna i przygotowana. Serdecznie polecam!

AnitaB (5 lutego 2015)

W prawie rodzinnym nie ma nikogo lepszego niż Mecenas Magdalena Chróścielewska, zna odpowiedzi na każde pytanie i zawsze wyczerpująco na nie odpowiada, potrafi rozwiać wszelkie
wątpliwości i sprawić, że człowiek czuje się pewnie. Potrafi wywalczyć zadowalające warunki i na pierwszym miejscu stawia potrzeby klienta.

BasiaT (25 lutego 2015)

Po tym co zdążyłam zauważyć nie tylko ja jestem zadowolona z usług prawniczych mecenas Magdaleny Chróścielewskiej i w sumie się temu nie dziwię. W prawie rodzinnym nie ma sobie
równych, do tego liczy się dla niej człowiek, a nie to ile na nim zarobi. Ten kto do niej trafi może być spokojny, bo zajmie się jego sprawą z pełnym zaangażowaniem Polecam!

Teresa (15 marca 2015)

Pani adwokat, Magdalena Chróścielewska, jest wysokiej klasy fachowcem w sprawach z prawa rodzinnego.W sposób niezmiernie profesjonalny przygotowuje się do spraw, zawsze chętnie
pomaga i wyjaśnia wszelkie wątpliwości.

KatarzynaM (15 kwietnia 2015)

Bardzo skuteczna kancelaria od spraw rodzinnych w Łodzi. Bardzo dobry zespół prawników. Do tego wszyscy mili i kompetentni. Moja sprawa była beznadziejna. Byłem załamany. Żona chciała mnie rozjechać, odebrać mi dzieci, dostać ogromne alimenty i zostawić z niczym. Udało się kancelarii storpedować żonkę i nagle zgodziła się na moje warunki. Do tego wspierała mnie. Bez
Kancelarii Adw. Magdaleny Chróścielewskiej już byłoby po mnie. dla mnie kancelaria adwokacka numer 1 w Łodzi. Dziękuję jeszcze raz. Czarek

Czarek (5 czerwca 2015)

Pani Magdalenie będę wdzięczny do końca życia. Moja była żona próbowała odebrać mi córeczkę wymyślając niestworzone historie. Oczerniała mnie, przekonała do tego nawet swoją siostrę... Pani mecenas jednak się nie poddała i teraz mam pełną opiekę nad moją pociechą!

Kustosz (8 lipca 2015)

Miałem problem z uzyskaniem zgody na wyjazd z synkiem za granicę (na wakacje) od mojej eksżony. Niestety po dobroci się nie udało załatwić tematu, więc skierowałem z prośbą o pomoc do p. Magdaleny Chróścielewskiej. Dzięki jej skutecznej interwencji prawnej udało się sprawę załatwić.

BronisławD. (9 lipca 2015)

Pani Magdalena Chróścielewska jest bardzo dobrym adwokatem, prowadzi moją sprawę o alimenty i o rozwód, chociaż sprawa jeszcze trwa zabezpieczenie alimentacyjne dostałam bardzo
wysokie. Jest nie tylko dobrym fachowcem ale także dobrym człowiekiem. Sprawy prowadzi bardzo profesjonalnie i dzięki Pani mecenas mogę spać spokojnie.

Ewa Ambroziak (28 września 2015)

Była mi potrzebna pomoc przy sprawie o alimenty. Bałam się, że bez adwokata będzie mi dość ciężko dlatego zdecydowałam się na mecenas Chróścielewską. Gdyby nie ona to pewnie nic bym nie wywalczyła.

JaninaB (13 listopada 2015)

Podczas rozwodu pomagała mi Pani adwokat Chróścielewska i byłam bardzo zadowolona. Tak jak przedmówca powiedział trzeba się dobrze przygotować. Pani adwokat pamiętam na początku
bardzo długo ze mną rozmawiała, wysłuchała, a następnie proponowała konkretne działania. Polecam gorąco - szczególnie przy problemach nazwijmy to rodzinno- majątkowo spadkowych.

marta_gro (22 listopada 2015)

To najlepszy adwokat i kancelaria z Lodzi jesli chodzi o rozwod i alimenty. Sprawa zalatwiona wspaniale. Trafilem z polecenia przyjaciela, ktorego tez rozwodzila ta kancelaria. Adwokat Magdalena Chroscielewska i prawnicy z Jej kancelarii sa Nr 1 jesli chodzi o rozwod z Lodzi. Jesli sie rozwodzic to tylko z Nimi.

Tomasz S (3 stycznia 2016)

Bardzo dziękuję za pomoc Pani Magdalenie Chróścielewskiej! Gdyby nie jej kilkunastoletnie doświadczenie w sprawach rodzinnych, to do tej pory ciągnąłby się mój rozwód z żoną. Gorąco polecam kancelarię wszystkim, którym zależy na profesjonalnym podejściu do sprawy.

Kamil Byczkowski (5 stycznia 2016)

Jestem wdzięczny Pani Chróścielewskiej za błyskawiczne rozwiązanie mojej sprawy. Podobno walka o dziecko, to nie taka prosta sprawa, a Pani Magdalenie poszła jak z płatka. Teraz mała jest pod moją wyłączną opieką + otrzymuję wysokie alimenty na jej utrzymanie. Dziękuję!

Wdzięczna (8 stycznia 2016)

Prawo spadkowe

Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej sprawy i łatwości w kontakcie. W końcu czułam się jak człowiek i nie musiałam się prosić o konsultację, dokumenty.

Barbara66 (29 października 2012)

Ja jestem bardzo zadowolony z podziału majątku i pomocy pani mecenas. jak dla mnie wszystko
zostało przeprowadzone dokładnie i fachowo.

bartoszk (7 listopada 2012)

Miła i pomocna Pani adwokat. Co najważniejsze, wygrała sprawę. Polecam innym, bo jestem
bardzo zadowolona 🙂

Natalia Sz. (12 grudnia 2012)

Skuteczny adwokat z indywidualnym podejściem do klienta! Polecam gorąco. Korzystałam z usług kancelarii rok temu i z naprawdę czystym sumieniem mogę polecić, bo jest to profesjonalny fachowiec!

Magda_Mikruta (22 grudnia 2012)

Miła i skuteczna w działaniu. Nie mogę się do niczego przyczepić. Polecam jesli ktoś chce podjąc
z tą Panią współpracę.

Włodzimierz z Retkini (31 stycznia 2013)

Pani Magdalena prowadziła moja sprawę dotyczącą rozwiązania problemu spadkowego. Wszystko przeprowadzone w miłej atmosferze, minimum biurokracji. Pani adwokat ma bardzo dobre
podejście do klienta, jest empatyczna, poza tym bardzo profesjonalna w swoim fachu. Nie żaluję tego wyboru i na pewno będę korzystal gdy będzie na to potrzeba. Polecam każdemu, najlepszy
adwokat!

Michal.B (29 sierpnia 2013)

Korzystałam z usług Pani Adwokat w sprawie o podział spadku i szczerze mówiąc rzeczywiste działania przerosły moje oczekiwania. Dziękuję Pani najmocniej i zawsze będę Panią polecać, bo myślę, że nikt nie załatwiłby tej sprawy lepiej.

Magdalenia Wolna (29 sierpnia 2013)

Pani Mecenas to niezwykle kompetentna osoba. Reprezentowała mnie w sprawie spadkowej i przyznam, że efekty, które osiągnęła bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Serdecznie polecam
panią Chróścielewską!

Kasia Buer (13 września 2013)

Witam. Pani Magdalena pomogła mi w sprawie testamentu. Dzięki pomocy Pani adwokat uzyskałam to co mi się słusznie należało. Pani Magda rzetelnie przygotowała się do rozprawy oraz
sumiennie zapoznała się z dokumentami.

KamilaZgliczyńska (10 grudnia 2013)

Europejski styl pracy całej kancelarii. Pani Mecenas, jako profesjonalistka w branży, zarządza całą grupą prawników, którzy tworząc zgrany team potrafią znaleźć odpowiedzi na najtrudniejsze prawnicze pytania. Polecam!

Mariusz (20 czerwca 2015)

Miałem bardzo nieprzyjemną sytuację w rodzinie, nie mogliśmy się dogadać na temat spadku po prababci. Dzięki pani mecenas udało się wszystko załatwić na korzyść, a dodatkowo naprawiłem stosunki rodzinne. Serdecznie polecam!

Marek Ryba (31 lipca 2015)

Jeżeli chodzi o wszystkie kwestie związane z zasiedzeniem, czy podobnymi sprawami to Pan mecenas świetnie sie na tym zna. Gdyby nie jej pomoc to nie wiem jak bym sobie poradziła. Widać, od razu że ma dobry stosunek do klienta i za wszelką cene chce mu pomóc.

Sonia Wiśniewska 3 sierpnia 2015

Pani mecenas Chróścielewska bardzo pomogła mi przy podatku od darowizny. Niestety ja sam nie mam o tym zielonego pojęcia. Za bardzo poplątałem się w tej papierkowej robocie. Gdyby nie ona,na pewno bym sobie nie poradził.

Leszkowski (3 sierpnia 2015)

Dostałem niefortunny spadek. Okazało się, że więcej z nim problemów, niż z niego pożytku. Na szczęście pani mecenas pomogła mi to wszystko ogarnąć i dzięki niej udało mi się na tym spadku zyskać, a nie stracić 🙂

marcinlis (5 sierpnia 2015)

Miałam sprawę sądową dotyczącą wydziedziczenia mnie z majątku rodzinnego. Dawne konflikty odżyły i nie mogłam dogadać się z rodzicami. Wiedziałam, że chcąc odzyskać to, co wcześniej mi obiecali i co mi się też z mocy prawa należało będę musiała znaleźć dobrego adwokata.A takim okazała się p. mecenas Magdalena Chróścielewska. Widać było, że ma już wieloletnie
doświadczenie w sprawach spadkowych.

JowaL (4 listopada 2015)

Pani Magdalena Chróścielewska pomogła mi rozwiązać od strony prawnej sprawę zachowku. Nie miałam pojęcia jak zabrać się do tego tematu, więc uznałam, że zwrócę się o wsparcie do jakiegoś adwokata. W Łodzi najczęściej podawano mi to nazwisko i muszę przyznać, że trafiłam na prawdziwą specjalistkę od prawa spadkowego, a jednocześnie na bardzo sympatyczną osobę.

BeataZ (7 grudnia 2015)

Prawo cywilne

Miła, konkretna, na wszystkie pytania udziela odpowiedzi, przykłada się do spraw które prowadzi. A co najważniejsze wygrała nasza sprawę.

MarcinP (29 lipca 2012)

Duży plus za merytoryczne przygotowanie i dokładne zapoznanie się z moją sytuacją. Być może to zadecydowało o sukcesie 🙂 Na plus też łatwy kontakt - czułem, że Pani mecenas ma zawsze dla mne czas.

Zibi1967 (31 października 2012)

Bardzo fachowa prawniczka. sluzyla pomoca i rada w zawilosciach procesu sadowego. ulatwiony kontakt - pani mecenas praktycznie zawsze znalazla dla mnie czas.

zadowolony jacek (20 listopada 2012)

Profesjonalistka w każdym calu - jest konkretna, szybko kojarzy fakty, potrafi doskonale argumentować, zawsze znajdowała czas na rozwianie wszelkich moich wątpliwości, nie ma
problemu ze skontaktowaniem się z nią telefonicznie i e-mailem. Na prawde rzetelny, dobry adwokat w Łodzi.

kors (19 stycznia 2013)

Polecam Panią Adwokat - wykazała się duża skutecznością w trudnej sprawie, przekazywała każdą informację w sposób przystępny, odpisywała na wszystkie e-maila błyskawicznie. Słowna, rzetelna, dzięki niejwygraliśmy sprawę. Polecam gorąco, naprawdę dobry i skuteczny adwokat z Łodzi.

Boryszko (28 stycznia 2013)

Korzystałam z pomocy Pani Magdaleny kilka tygodni temu. Myślałam, że będzie to przeciętna pomoc, a okazało się, że byłam w bardzo wielkim błędzie. Wszystko dopięte na ostatni guzik, rozprawa wygrana. Jestem wdzięczna Pani mecenas za czas ktory mi pświęciła i uzyskany efekt! Zdecydowanie polecam!

Małgorzata Gierczyńska (29 sierpnia 2013)

Polecam pomoc Pani adwokat w sprawach trudnych i skomplikowanych. Uzyskałem pomoc
pomimo, że nie było już nadziei. Dziękuje bardzo i polecam.

DamianGierek (9 grudnia 2013)

Uważaj zanim wynajmiesz komuś mieszkanie. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Ja trafiłem źle i musiałem skorzystać z usług prawnika, aby odzyskać swoje. Na szczęście znalazłem Kancelarię Mecenas Chróścielewskiej, która pomogła mi wszystko odzyskać. Z nawiązką 🙂

(31 lipca 2015)

Fachowa pomoc Pani Magdaleny powinna być doceniana nie tylko przez jej klientów. Gdy tylko będe potrzebował porady prawnej lub pomocy związanej z prawem na pewno zgłoszę sie do niej. Już wiele razy uratował mnie z opresji.

Beniamin H (3 sierpnia 2015)

Z czystym sumienie mogę polecić mecenas Magdalenę Chróścielewską. jej szeroka wiedza i umiejętności zdecydowanie pomagają w rozwiązaniu wielu licznych spraw.

KingaAS (17 sierpnia 2015)

Miałem problem z najemcą jednego z moich lokali - mimo zawartej umowy nie wywiązywał się z niej (nie płacił, nie dbał o wynajmowane mienie etc.). Nie wiedziałem w jaki sposób samemu poradzić sobie z tym problemem. Gdyby nie pomoc Pani Magdaleny Chróścielewskiej pewnie nadal bym się męczył z tym najemcą. Na szczęście - zgodnie z literą prawa - udało się w miarę
polubownie załatwić temat. Wiedza Pani mecenas, jak i sposób podejścia do klienta - jest na bardzo wysokim poziomie.

Jeremi (29 sierpnia 2015)

Miałam problem przy zniesieniu współwłasności. Ja niestety nie jestem zbyt obeznana w tych kwestiach dlatego też zdecydowałam się na pomoc profesjonalisty jakim jest Pani Mecenas. Teraz wiem, ze bez niej bym sobie nie poradziła. Dzięki jej pomocy sprawa przebiegła szybko i bez kłopotów.

Gabrysia (19 października 2015)

Nie mogłam dogadać się z koleżanką, z którą do niedawna jeszcze prowadziłam firmę, w kwestii zniesienia współwłasności samochodu firmowego. Ja nim więcej jeździłam i dbałam o niego. Koleżanka była innego zdania. Niestety musiałyśmy to rozstrzygnąć na sali sądowej. Zdecydowałam się na p. Magdalenę Chróścielewską, bo wiedziałam, że ma bardzo dobrą renomę w Łodzi, co zresztą potwierdziła w sądzie. Sprawa skończyła się pozytywnie dla mnie.

Jowita M. (4 listopada 2015)

Prawo pracy

Bardzo dobry adwokat! Dzięki tej Kancelarii wygrałam moją bardzo trudną sprawę. Pełen profesjonalizm i przede wszystkim ludzkie podejście do klienta!Dobrze, że w naszym kraju można jeszcze trafić na takich fachowców.

agata24 (28 stycznia 2013)

Bardzo dobry kontakt. Skutecznie reprezentowała mnie w mojej sprawie. Dobry adwokat z Łodzi. Polecam współpracę.

Damian Łukasik (27 lutego 2013)

Pani mecenas jest najlepszym prawnikiem jakiego można sobie wyobrazić. Nie myślałem, że sprawa potoczy się tak szybko, i to jeszcze z tak niesamowitym skutkiem! Na prawdę polecam,
świetna wiedza, i podejście do klienta! Zdecydowanie na plus! Pozdrawiam

Butterman ( 9 września 2013)

Pani Magdalena jako Adwokat jest osobą godną polecenia. Pomogła mi bardzo, w czasie gdy moje życie prawie całe się rozsypało. Nie dość, że miałam rozwód to jeszcze w pracy pojawił się problem z umową, którą na szczęście pani Adwokat sprawnie rozwiązała.

Magda M. (4 września 2013)

Pani Mecenas jest osobą bardzo przyjazną oraz dbającą o samopoczucie klienta. Ale to przede wszystkim bardzo dobry fachowiec. Zna się na swojej pracy i jest bardzo skuteczna.

Beata (25 kwietnia 2015)

Potrzebowałam pomocy przy sprostowaniu świadectwa pracy i kogoś zaufanego, kto zrobi to w moim interesie. Dzięki znajomym trafiłam do Kancelarii prawnej p. Magdaleny Chróścielewskiej. I nie żałuję, bo to osoba z dużym doświadczeniem i bardzo empatyczna.

Weronika (28 października 2015)

(...)Tak się też podobnie złożyło, że trafiłam na p. Magdalenę Chróścielewską z Łodzi, bo potrzebowałam pomocy z zakresu prawa pracy, konkretnie w kwestii niewypłaconych mi
wynagrodzeń (w pełni). Sprawa nie była łatwa, ani przyjemna ze względu na głupi upór mojego już eks-szefa, ale wiem, że gdyby nie p. mecenas, to bym jej nie wygrała. Bazowałam tu na jej renomie
w Łodzi. (...)

Miłka (5 listopada 2015)

Więcej opinii o mnie i o naszej kancelarii


Adw. Wawrzyniec Chróścielewski

Prawo karne

Bardzo skuteczny adwokat w zagadnieniach prawa karnego. Polecam do współpracy.

TMMalicki (17 stycznia 2013)

Pan mecenas Wawrzyniec Chróścielewski jest naprawdę dobry w sprawach karnych. Z czystym sumieniem go polecam . Solidny, słowny zawsze doskonale przygotowany do sprawy,
zaangażowany, a przede wszystkim kompetentny i skuteczny. Doświadczenie i wiedza godna podziwu. Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana. Dotyczyła udziału w zorganizowanej
grupie i dużej ilosci narkotyków. Wart każdej złotówki!!!

Piotrek (18 stycznia 2013)

Bardzo skuteczny adwokat. Pomógł mi w sprawie karnej. Bardzo go polecam.

Tomek (22 stycznia 2013)

Mecenas bronił mnie w sprawie karnej w Łodzi. Wykazał się zaangażowaniem oraz dużą wiedzą - skończyło się korzystnie dla mnie. Dodatkowo pan Adwokat to przesympatyczny człowiek.
Polecam ze spokojnym sumieniem

KrystianKe (28 stycznia 2013)

Dzieki panu mecenasowi Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu uniknąłem wysokiego wyroku, gdyż dostałem zarzuty rozboju i to z użyciem noża. Byłem w szoku. Mój poprzedni adwokat dogadał się już nawet na karę z prokuratorem . Mówił ze sprawa jest przegrana. Spotkałem się adwokatem Chróścielewskim ,ojciec mi go znalazł. Mecenas na początku nic nie obiecywał, ale jak zapoznal
się z moją sprawę powiedział, że postara sie mnie z tego wyciagnąć. Dzięki Mec. po 2 miesiącach prokurator umorzył moją sprawę. A facet który mnie tak załatwił sam ma teraz duże problemy.
Polecam!! Jestem bardzo zadowolony!!!

Piotrek R. (30 stycznia 2013)

Pan Mecenas jest bardzo otwarty na klienta, widać, że pragnie pomóc i faktycznie to robi. potraktował mnie bardzo indywidualnie, skupił się całkowicie na mojej sprawie i nie odpuszczał drugiej stronie; Podobało mi się to, że zapłatę poprosił dopiero po tym jak już było wszystko wyjaśnione i ustalone. A nie jak u innego adwokata miałem: płać kliencie z góry i wtedy łaskawie pomyślimy co i jak zrobimy. Świetny i skuteczny adwokat, obrońca od spraw karnych w Łodzi.

Versas (4 lutego 2013)

Polecam w sprawach karnych. Prowadził sprawę mojego kolegi o prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu - wszystko dobrze się skończyło. Chrościelewski jest skuteczny i rzetelny, poza tym wkłada dużo pracy w pomoc prawną klientom.

Łukasz (6 lutego 2013)

Skuteczny i solidny adwokat. Świetnie zna się na sprawach karnych i widać, że bardzo angażuje się w pomoc klientom.

Newra (6 lutego 2013)

Mecenas Chróścielewski to bardzo dobry adwokat! Szukałem u niego pomocy dla syna. Ciesze się że tak szybko się nami zajął. Już dawno po sprawie, nie muszę się stresować. Jeszcze raz dziękuję za pomoc wtedy.

R1963 (18 lutego 2013)

Świetny adwokat, zwłaszcza w sprawach karnych. Okazał się bardzo pomocny w mojej sprawie o wypadek drogowy. Nie było żadnych problemów z kontaktem, poza tym na wszystkie rozprawy
przychodził przygotowany.

Wojti (28 sierpnia 2013)

Naprawdę dobry adwokat z Łodzi - osobiście sprawdzony. Bardzo dobrze zna się na prawie i postępowaniu karnym. Okazał się bardzo skuteczny w sprawie mojego brata o wypadek drogowy.
Polecam!

Tempesto07 (29 sierpnia 2013)

Mecenas W. Chróścielewski jest adwokatem godnym polecenia. Zna się na prawie karnym i jestem mu bardzo wdzięczna za wygranie sprawy. Poza tym duży plus za przygotowanie i szybkość w działaniu.

Joanna (1 września 2013)

Mecenas W. Chróścielewski prowadził moją sprawę o rzekome prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu. Bardzo mu dziękuję, gdyż sprawę wygrał. Jest to bardzo konkretny i znający się na prawie karnym człowiek. Współpracując z nim mogłam odczuć jego indywidualne podejście do klienta, co w dzisiejszych czasach jest cechą mało spotykaną. Jeszcze raz dziękuję.

Basia (3 września 2013)

Mecenas Chróścielewski prowadził moją sprawę o spowodowanie wypadku drogowego. Gdyby nie
on to nie wiem jak by się to skończyło. Pełen profesjonalizm, oraz ogromna wiedza z prawa
karnego.

Kamila (4 września 2013)

Najlepszy adwokat od prawa karnego, jakiego miałam okazję spotkać. Mimo wysokiej kary grożącej mojej siostrzenicy za jej młodzieńcze wybryki, zaangażowana postawa Pana Wawrzyńca
pozwoliła ją znacznie złagodzić. Kradzieże, rozboje, inne wyskoki – nie było ciekawie, groził jej poprawczak, ale Pan mecenas doprowadził do tego, że skończyło się na nadzorze kuratora. Dzięki
Bogu.

Aleksandra D. (17 września 2013)

Adwokat W. Chróścielewski prowadził niedawno sprawę mojego syna. Niestety dzieciak mocno narozrabiał i gdyby nie pomoc adwokata to skończyłoby się nie cieciekawie. Na szczęście mecenas zna się doskonale na prawie karnym, co było widać i ma indywidualne podejście do sprawy.

PaulaM (30 października 2013)

Naprawde skuteczny obronca w sprawach karnych. Uratowal mi zycie.!!! Jeszcze raz dziekuje:)

Tomek (18 marca 2013)

Pan Mecenas jest świetnym człowiekiem. Do klienta ma faktycznie indywidualne podejście i nikogo nie traktuje jako złoczyńce. A prawo karne to jego konik 😉

MałaMi (5 listopada 2013)

Mecenas Chróścielewski zna się doskonale na prawie karnym. Do tego sprawę prowadzi angażając się w nią z pełnym profesjonalizmem. No i najważniejsze, że jest skuteczny.

JolaB25 (2 stycznia 2014)

Bardzo polecam Mecenasa Wawrzyńca Chróscielewskiego ! Zdziałał cuda ! Dziękujemy mu bardzo za zainteresowanie się Naszą sprawą, ludzkim podejsciem oraz bardzo dobrze wykonaną
pracę ! Polecam raz jeszcze!

(4 lutego 2014)

Potrafi poradzić sobie z bardzo trudnymi sprawami, z którymi inni sobie nie dali rady. Duża wiedza oraz zaangażowanie.

WeronikaS (9 kwietnia 2014)

Z czystym sumieniem polecam Mecenasa Chróścielewskiego zajmującego się prawem karnym. Żadna, nawet najbardziej skomplikowana, sprawa nie jest mu straszna. Zawsze przygotowany,
skory do udzielania odpowiedzi, staranny i sumienny.

Gosia (9 lutego 2015)

Wawrzyniec Chróścielewski jest bardzo dobrym prawnikiem z zakresu prawa karnego, obeznany w temacie, zaangażowany i skuteczny.

Maja (15 kwiernia 2015)

Profesjonalista w każdym calu. Bardzo pomógł mi w sprawie karnej dot. poświadczenia nieprawdy. Na pewno jeśli będę miał taką potrzebę to jeszcze nie raz skorzystam z jego usług.

Łukasz (18 maja 2015)

Mecenas Chróścielewski to bardzo dobry prawnik z zakresu prawa karnego. Pomógł mi nieraz rozwiązać trudne sprawy. Szczerze polecam.

Piotr Kow (25 kwietnia 2015)

Mecenas Chróścielewski to najlepszy adwokat od spraw karnych w Łodzi! Cały zespół adwokatów, z którymi Pan Mecenas współpracuje to wykwalifikowani profesjonaliści. Serdecznie
polecam!

Weronika Lenicka (19 maja 2015)

Gorąco polecam mecenasa Chróścielewskiego, mój syn został niesłusznie oskarżony, byliśmy załamani, jednak mecenas podszedł do sprawy z pełnym profesjonalizmem, wyraźnie zaangażował się w pomoc synowi. Jesteśmy naprawdę wdzięczni, zdecydowanie najlepszy adwokat prawa karnego w Łodzi!

Alicja Kr. (19 czerwca 2015)

Mistrz prawa karnego! Dzięki Panu Mecenasowi udało mi się wygrać sprawę o kradzież, która była pomówieniem. Odzyskałam swoje dobre imię!

Zuza_P (5 sierpnia 2015)

W Łodzi nie ma lepszego prawnika specjalizującego się w prawie karnym, niż Pan Chróścielewski. Prowadził moją sprawę dotyczącą narkotyków (dokładniej chodziło o to, że zostałam wrobiona). Dzięki niemu zostałam uniewinniona.

szczepanskabarb (10 sierpnia 2015)

Mieliśmy problem z policją. Sprawa była o naruszenie nietykalności funkcjonariuszy, choć mąż nie zrobił nic złego. Gdyby nie Mecenas Wawrzyniec Chróścielewski to nie wiem jakby się to skończyło. Wygraliśmy sprawę 🙂

Kama Łódź (18 sierpnia 2015)

Własny syn mnie tak urządził, że potrzebowałem prawnika. Sprawa karna - co tu dużo mówić... Dzięki wielu dobrym opiniom w internecie na temat mecenasa Chróścielewskiego, postanowiłem skorzystać z jego pomocy. Udało się wybrnąć. Pana mecenasa szczerze polecam

Janusz (8 września 2015)

Wiadome, jest to, ze sprawa o poświadczenie nieprawdę nie będzie należała do najłatwiejszych dlatego też potrzebowałam dobrego prawnika. Popytałam, trochę po znajomych i wielu z nich poleciło mi mecenasa Chróścielewskiego. Miałam cicha nadzieje, że on będzie w stanie mi pomóc i nie zawiodłam się. Profesjonalne podejście do pracy i 100% skuteczność.

MonikaJanik (19 pażdziernika 2015)

Prowadzenie pod wpływem alkoholu jest wysoko karane, niestety mój tata chyba troche się zapomniał i przez to wpakował w spore kłopoty. Chcieliśmy mu szybko pomóc dlatego też
zdecydowaliśmy sie na pomoc mecenasa. Teraz wiem, ze decyzja ta była idealna. Mecenas wie jak pomóc ludziom w potrzebie.

Halinkaaa (21 października 2015)

Potrzebowałam prawnej pomocy w sprawie odroczenia wykonania kary pozbawienia wolności dla mojego brata i p. mecenas Chróścielewski pomógł zarówno w kwestii przygotowania samego
pisma, jak i załatwienia innych formalności. Bardzo dobry specjalista od prawa karnego.

Romka (22 października 2015)

Według mnie jest to jeden z lepszych adwokatów w naszej okolicy. Człowiek godny polecenia. Wiedza jaką posiada pozwala rozwiązywać mu nawet najcięższe sprawy. Jeżeli ktoś szuka pomocy przy sprawach karnych to na niego zdecydowanie może liczyć.

Szymek Żabicki (2 listopada 2015)

My korzystaliśmy z pomocy mecenasa Chróścielewskiego podczas sprawy o zawieszenie wyroku. Byliśmy przekonani, że nie będzie to nic łatwego dlatego szukaliśmy kogoś obeznanego w tym temacie. A że mecenas specjalizuje się właśnie w takich sprawach to udało się i bardzo nam pomógł.

Felicja (3 listopada 2015)

Bardzo zależało mi na wywalczeniu uchylenia do wniosku o tymczasowe aresztowanie. Wiedziałam, że nie będzie to nic łatwego i że będę musiała poszukać naprawdę dobrego
adwokata.Wtedy też trafiłam na mecenasa Chróścielewskiego. Mężczyzna ze sporą wiedza i zaangażowaniem. Bardzo pomógł mi w tej sprawie i udało mi się osiągnąć to co chciałam.

WeronikaC (23 listopada 2015)

Potrzebowałam pomocy dobrego prawnika w kwestii napisania wniosku o przerwanie kary dla mojego brata. Pan mecenas Wawrzyniec Chróścielewski szybko i skutecznie mi w tym pomógł.

Mariola (4 grudnia 2015)

Mecenas Chróścielewski uratował mój honor i przywrócił dobre imię. Pieszy niespodziewanie wtargnął na pasy, prosto pod mój samochód. Nic poważnego mu się nie stało, ale sprawa skończyła się w sądzie. Oczywiście ja byłam oskarżoną. Mecenas dowiódł, że zachowałam wszelkie środki ostrożności, a ten nieszczęśliwy wypadek spowodowany był nieuwagą pieszego. Sprawy karne
zdecydowanie warto powierzyć Adwokatowi Chróścielewskiemu!

Maria Kalicka (4 stycznia 2016)

Prawo pracy

Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski prowadził moją sprawę z prawa pracy. Pracodawca zwolnił mnie dyscyplinarnie z pracy. Myślałam, że oszaleję z rozpaczy. Moja przyjaciółka umówiła mnie do mecenasa i prawie siłą mnie do Niego zaprowadziła do kancelarii. Postanwiłam jednak walczyć w sądzie. Mecenas nie dał się miczym zaskoczyć w sądzie. Na sali reagował na czas, jest bardzo
inteligentny, budził zaufanie moje i sądu. Człowiek może czuć się spokojny przy takim prawniku. No i najważniejsze mecenas okzał się bardzo skuteczny, bo wygraliśmy sprawę. Nigdy nie zapomnę
Miny mojego pracodawcy jak sędzia powiedział jaki jest wyrok. Mecenas Chróścielewski to po prostu dobry adwokat. Szczerze polecam.

Anna T. (1 lutego 2013)

Plus za skuteczność i szybkość w działaniu. Polecam do współpracy.

Budrem (5 lutego 2013)

Bardzo dobry i skuteczny adwokat z prawa pracy. Polecam!!!

Ania (27 lutego 2013)

Mecenas W. Chróścielewski zna się na swojej pracy. Byłem u niego na poradzie, później poprowadził mi sprawę przeciwko mojemu byłemu pracodawcy.Udało się wygrać.

Maciej Jóźwiak (27 lutego 2013)

Pan mecenas Chróścielewski jest naprawdę godny polecenia. Bardzo mi pomógł i wygrał moją sprawę o niesłuszne zwolnienie mnie z pracy. Zawsze doskonale przygotowany i niezwykle
skuteczny. Cieszę się, że to on mnie reprezentował.

Nikola32 (1 września 2013)

Polecam!!! prowadził mi sprawę dotyczącą odwołania od dyscyplinarnego zwolnienia z pracy. Zawsze zjawiał się na sprawach w sądzie bardzo dobrze przygotowany, sprawnie i mądrze zadawał pytania.naprawdę bardzo mi pomógł.Wynik był taki, że mojemu pracodawcy opadła szczeka:)Dlatego pisze z czystym sumieniem że warto korzystać z jego usług. Dla mnie najlepszy
adwokat z prawa pracy jeśli chodzi o Łódź.

Michał K. (11 września 2013)

Bardzo polecam mecenasa W. Chróścielewskiego. Widać, że angażował się w moją sprawę i dzięki posiadanym umiejętnościom wygrał ją. Jest bardzo dyspozycyjny, niestety ze względu na małe dziecko nie mogłam zawsze się spotkać, jednak Pan adwokat dostosowywał zasze termin, tak, żeby był dogodny dla mnie. Widać, że traktuje każdego indywidualnie i jest terminowy.

AniaPM22 (30 października 2013)

Polecam wszystkim którzy cenią fachowość i profesjonalizm. Jak dla mnie adwokat godny polecenia.

Ania (6 listopada 2013)

Nie życzę nikomu korzystania z usług adwokata ale jeżeli ktoś już jest do tego zmuszony to z czystym sumieniem polecam tego fachowca! Pilnuję terminów, i pełen profesjonalizm.

IzaDoniec (22 listopada 2013)

Rozprawa przebiegła szybko i bez większych nieporozumień. Jeżeli ktoś szuka dobrego adwokata polecam.

Chmiel (25 listopada 2013)

Ogólnie to nie ma się do czego przyczepić. Cena przystępna i rozprawa przebiegła w miarę sprawnie. Polecam wszystkim, którzy cenią jakość i fachowość.

BogusiaB (2 grudnia 2013)

Najepszy adwokat, wielki szacunek i słowa uznania dla tego Pana. Polecam

AlicjaC ( grudnia 2013)

Mecenas W. Chróścielewski bardzo profesjonalnie i szybko podszedł do sprawy i załatwił wszelkie formalności. Widać, że zna się na tym co robi i skutecznie stosuje swoją wiedzę i doświadczenie w praktyce.

Minika (2 stycznia 2014)

Naprawde skuteczny adwokat z prawa pracy z Lodzi. Zakonczyl moja sprawe ogromnym sukcesem. Mina pracodawcy bezcenna.:)

Wojtek (12 maja 2014)

Jeśli potrzebujesz adwokata od spraw karnych w Łodzi. Idz do Niego. Świetny.

Wojtas (28 maja 2014)

Wawrzyniec Chróścielewski jest bardzo dobrym prawnikiem z zakresu prawa karnego, obeznany w temacie, zaangażowany i skuteczny.

Anita (28 listopada 2014)

Korzystałem z usług Mecenasa Chróścielewskiego nie raz, głównie w wymiarze porad z zakresu prawa pracy. Bardzo kompetentny prawnik z ogromną wiedzą. Polecam

Rafał (12 czerwca 2015)

Bardzo dobry adwokat. Reprezentował mnie w sprawie dotyczącej ustalenie stosunku pracy. Wszystko zakończyło się po mojej myśli. Zna się na rzeczy. Jest naprawdę dobry w tym co robi. Sąd nie uwierzył kałamstwom pracodawcy.

malina7 (12 lipca 2015)

Zostałam bardzo źle potraktowana przez mojego byłego pracodawcę. Obiecałam sobie, że nie zostawię tak tego i postanowiłam poprosić prawnika o pomoc. Dzięki Bogu trafiłam na Mecenasa Chróścielewskiego. Dzięki niemu odzyskałam swoją godność i pieniądze!

janinaprz (5 sierpnia 2015)

Potrzebowałam fachowej opinii prawnej z zakresu prawa pracy - miałam konflikt z jednym z moich pracowników, który - mówiąc najogólniej - za dużo kombinował w pracy. W tej kwestii zwróciłam się do Pana Mecenasa, który bardzo szybko przygotował odpowiedni dokument i pomógł rozwiązać ten problem od strony prawnej. Godny polecenia.

Mirosława (12 sierpnia 2015)

Nigdy więcej nie dam się być wykorzystywaną w pracy! Dzięki Panu Mecenasowi Chróścielewskiemu wygrałam sprawę o mobbing z moim byłym pracodawcą. Dziękuję za pomoc!

zdzisławam (9 września 2015)

Dla mnie niesamowicie ważne było sprostowanie świadectwa o prace. Wiedziałem, że łatwa sprawa to nie będzie dlatego od razu zdecydowałem się na pomoc Mecenasa. Jest to człowiek ze świetnym podejściem do pracy. Sprawę poprowadził sprawnie i szybko. Jest naprawdę dobry w tym co robi.

RobertK (26 października 2015)

Niestety - stałem się ofiarą mobbingu w pracy. Kiedy zatrudniałem się do tej firmy to wydawało mi się, że jest to praca moich marzeń... Ale niestety, wszystkie moje marzenia legły w gruzach. Na szczęście dzięki Panu Mecenasowi, który poprowadził moją sprawę w sądzie i ją wygrał - odzyskałem swój honor i chęci na dalsze poszukiwanie pracy marzeń 🙂

michalsob (2 listopada 2015)

Chciałam zawalczyć o przywrócenie do pracy . Wiedziałam, że nie będzie łatwo ale po ciuchu liczyłam , że mecenasowi Chróścielewskiemu to sie jednak uda. I nie pomyliłam się. Jego spora wiedza sprawiła że sprawę wygrałam.

AlicjaW (2 listopada 2015)

Mecenas Wawrzyniec Chróścielewski posiada dużą wiedzę w zakresie prawa karnego. Bardzo angażuje się też w sprawę, oraz zawsze można liczyć na wyjaśnienie kwestii, które „zwykły”
człowiek nie zawsze rozumie (mam tu na myśli kwestie prawne). Przede wszystkim działa szybko i skutecznie, co dla większości osób, chyba ma największe znaczenie.

Kasia W.

Jeśli szukacie kogoś dobrego z Łodzi, to ja też podpisuję się pod opinią, że najlepszym adresem będzie osoba p. mecenasa Wawrzyńca Chróścielewskiego. Zawdzięczam mu wygraną sprawę w kwestii niezgodnego z prawem zwolnienia z pracy i przywrócenia na stanowisko, które pełniłem. Sprawa się trochę ciągnęła, ale skuteczność p. mecenasa okazała się zgodna z moimi oczekiwaniami.

Mazgaj (7 grudnia 2015)

Więcej opinii o mnie i o naszej kancelarii